Birdly® in Nederland

Ubuntu Media is de exclusieve partner van VR pro en biedt de Birdly® te huur aan in de BeNeLux. Wil je de sensatie ervaren van vliegen als een vogel? Dan moet je de Birdly van Somniacs absoluut proberen! Met deze Virtual Reality-ervaring vlieg je een andere wereld in en ben je zo vrij als een vogel in de lucht.

De Birdly biedt een buitengewoon realistische ervaring die je niet snel zal vergeten. Het speciale VR-systeem is ontworpen om je volledig onder te dompelen in de ervaring om een vogel te zijn. Je ligt op het apparaat dat de vorm heeft van een vogelromp, waarbij het systeem reageert op jouw bewegingen.

De Birdly maakt gebruik van beeld, geluid, beweging en wind om de ervaring nog intenser te maken. Je krijgt écht het gevoel dat je door de lucht vliegt als een vogel. Het is een unieke manier om je verbeelding en nieuwsgierigheid te prikkelen. Een geweldige activiteit om te delen met vrienden, familie en collegas.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke VR-ervaring voor een evenement, dan is Birdly de perfecte keuze. Het is een fantastische manier om bezoekers een buitengewone ervaring te geven waar nog lang over nagepraat zal worden.

The Experiences

New York City

Fly at your own pace viewing iconic skyscrapers, famous streets, and landmarks.

Lost Paradise

Birdly dives deep into the waters of the ocean as a sea-turtle with Paradise Lost.

Jurassic fligt

Fly amongst dinosaurs roaming the Earth during the Jurassic time period.

VRace

is a futuristic racing game that challenges the reflexes, while you experience the speed and exhilaration of flying.

Video's

Birdly teaser

Lost Paradise

Jurassic flight

New York city

Wat doet de Birdly?

De Birdly® biedt jou een fantastische virtual reality vliegervaring. Dit komt door de combinatie van een vlieg simulatie en robotica. Je hele lichaam vormt de controller om je spel te bedienen en als een vogel rond te vliegen. Fladder met je armen om snelheid te maken en stuur met je vleugels tussen de wolkenkrabbers en dinosauriërs door. Om de beleving af te maken, zul je de wind bij een duikvlucht echt voelen.

Weer weten over de Birdly®?

Neem rechtstreeks contact op met Michel

Tel: +31 (0)6 149 766 13

michel@ubuntu-media.com