Academiehuis Grote Kerk Zwolle

In de kerstperiode is de VR Bioscoop open in het Academiehuis Grote Kerk in Zwolle. Tijdens deze dagen wordt de VR kerst animatiefilm The Dream Collector vertoond.

De VR kerstfilm: The Dream Collector

The Dream Collector vertelt het verhaal van een oude man en zijn speelse hond die samen leven op een vuilnisbelt, waar ze hun dagen doorbrengen met het sorteren van het afval dat door anderen is achtergelaten. De voorwerpen – een kapotte gitaar, een gescheurde honkbalhandschoen, een leeggelopen voetbal – zijn de overblijfselen van de verlaten dromen van mensen. Met zijn magie repareert de oude man elk stuk “vuilnis” en geeft het ze opnieuw om mensen te vertellen dat ze hun dromen moeten koesteren. Deze prijswinnende VR ervaring is een animatiefilm voor het hele gezin, van jong tot oud.

Info:

Leeftijd: vanaf 6 jaar. Geschikt voor kinderen en ook leuk voor volwassenen.

Duur: 10 minuten.

Tickets op locatie: €6,- (inclusief popcorn)

Locatie: Academhiehuis Grote Kerk

 

December 16, 17 van 14:00 tot 21:00

December  27, 29, 30 van 14:00 tot 20:00

Januari: 3, 4 , 5, 6 van 14:00 tot 20:00

Trailer

Locatie

Andere activiteiten in Zwolle

Het Nederlands IJsbeelden Festival

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle! In een grote vrieshal gaan ze aan de slag met 350.000 kilo ijs en 250.000 kilo sneeuw, daarmee bouwen zij een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen tot wel 6 meter hoog.

Het Nederlands IJsbeelden Festival is een uniek winter-evenement voor jong en oud!

Waar: IJsselhallen
Wanneer: van 16 december tot en met 25 januari

 

Panorama Hanze

Panorama Hanze is een beleving waarin op spectaculaire wijze het Hanze verleden, heden en toekomst worden verbonden. Je gaat zelf aan boord van een kogge en wordt vergezeld door Hanzelieden van weleer die je begeleiden op reis langs scenes uit het rijke Hanzeverleden. Dit alles via een bijzondere routing door het Academiehuis.

Waar: Academiehuis Grote Kerk Zwolle
Wanneer: dagelijks geopend